Pasta Carbonara

Pasta carbonara
20 min
Ingredienser 4 pers:
300 gram spaghetti
200 gram bacon
1 vitlöksklyfta
1 ägg
2 äggvitor
100 gram mjukost
1/2 hackad persilja
salt och peppar
Såhär gör du:
1. Koka pastan enligt förpackningen.
2. skär baconen i tärningar. Skala och finhacka löken.
3. fräs baconen och vitlöken i en stekpanna med lite smör.
4. vispa ihop ägg, äggvitor och ost. Låt pastan rinna av. Rör först ner pastan i pannan och sedan äggostblandningen och låt den stelna på eftervärme. Salta och peppra efter smak. Strö över persiljan!
Tips
-Detta ska du inte frysa så ät allt dagen du lagar detta.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Snabbt, enkelt och gott!

Hej! Vi är tre tjejer som går sista året på gymnasiet och under de året har man ett ämne som heter projektarbete. Man kan välja att inrikta sig på nästan vad som helst, och vi har valt att skapa en matblogg som inriktar sig till ungdomar. Det ska vara snabbt, enkelt och gott!

RSS 2.0