Kalkonpasta med Sparris och ärtor
Kalkonpasta
25 min
Ingredienser 4 pers:
250 gram pasta
225 gram kalkonfilé
1 knippe salladslök
100 gram färsk eller fryst sparris
2 tsk olivolja
100 gram ärter
2 dl kesella
200 gram mjukost med vitlök och ärtor
Strimlad färsk basilika
Salt och peppar
Så här gör du:
1. Koka pastan enligt förpackningen
2. Skär kalkonen i tunna strimlor. Skölj och strimla salladslöken. Skär sparrisen i bitar.
3. Fräs köttet i oljan i en stekpanna tills det får en fin färg och är genomstekta, 2-3 min. Rör om under tiden. Tillsätt sparris och ärter.
4. Blanda ner kesella och mjukost och låt allt bli varmt. Smaksätt med salt och peppar.
5. Låt pastan rinna av och blanda ned i såsen. Granera med basilikablad.
Tips
-Du kan byta ut kalkonen mot kycklingfilé om du vill!

Kommentarer
Trackback