Kalkonpasta med Sparris och ärtor

Kalkonpasta
25 min
Ingredienser 4 pers:
250 gram pasta
225 gram kalkonfilé
1 knippe salladslök
100 gram färsk eller fryst sparris
2 tsk olivolja
100 gram ärter
2 dl kesella
200 gram mjukost med vitlök och ärtor
Strimlad färsk basilika
Salt och peppar
Så här gör du:
1. Koka pastan enligt förpackningen
2. Skär kalkonen i tunna strimlor. Skölj och strimla salladslöken. Skär sparrisen i bitar.
3. Fräs köttet i oljan i en stekpanna tills det får en fin färg och är genomstekta, 2-3 min. Rör om under tiden. Tillsätt sparris och ärter.
4. Blanda ner kesella och mjukost och låt allt bli varmt. Smaksätt med salt och peppar.
5. Låt pastan rinna av och blanda ned i såsen. Granera med basilikablad.
Tips
-Du kan byta ut kalkonen mot kycklingfilé om du vill!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Snabbt, enkelt och gott!

Hej! Vi är tre tjejer som går sista året på gymnasiet och under de året har man ett ämne som heter projektarbete. Man kan välja att inrikta sig på nästan vad som helst, och vi har valt att skapa en matblogg som inriktar sig till ungdomar. Det ska vara snabbt, enkelt och gott!

RSS 2.0