Minipizza, perfekta till helgens fester

Ingredienser: ca.10 st

Färdig pizzadeg från affären

En burk pesto

Pinjenötter

Riven ost

 Såhär gör du:

  1. Sätt på ugnen på 200 grader

  2. Rulla ut den färgiga pizzadegen på en plåt. Använd ett normalstort glas för att göra formen på minipizzorna. Ta bort den överflödiga degen så att bara minipizzorna är kvar på plåten.

  3. Ta en klick pesto på varje pizza så att det blir som tomatsåsen på en vanlig pizza.

  4. Strö sedan över lite riven ost och in i ugnen.

  5. Pizzorna ska vara i ugnen i ca. 10 min sedan är de klara får servering.

 Tips:

-att strö över lite pinjenötter innan gräddning är väldigt gott



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Snabbt, enkelt och gott!

Hej! Vi är tre tjejer som går sista året på gymnasiet och under de året har man ett ämne som heter projektarbete. Man kan välja att inrikta sig på nästan vad som helst, och vi har valt att skapa en matblogg som inriktar sig till ungdomar. Det ska vara snabbt, enkelt och gott!

RSS 2.0